Erfaringsseminar 2019

katrineYmse

Programmet for erfaringseminaret er nå klart. Seminaret er gratis og vil foregå torsdag 17. oktober 2019 hos DNT, Youngstorget 1, Oslo. Både erfarne arrangører og de som ønsker å etablere Friluftsskole er velkomne! Påmelding sendes til post@friluftsrad.no innen fredag 11.10.19. Program erfaringsseminar Friluftsskolen 2019

Sommerens Friluftsskoler er i gang!

katrineYmse

Over hele landet arrangeres det i disse dager Friluftsskoler. I løpet av 2019 er det planlagt over 250 Friluftsskoler, med plass til mer enn 5500 barn. Flere Friluftsskoler har fortsatt ledige plasser, så det er fortsatt ikke for seint å melde seg på!

Erfaringsseminar 2017

Marianne SanderudYmse

Den Norske Turistforening og Friluftsrådenes Landsforbund arrangerer Erfaringsseminar for Friluftsskolen. Seminaret er gratis, påmelding innen fredag 20.oktober. Når/Hvor: Torsdag 26.okt, 10-15 DNT, Youngstorget 1 Registrer påmelding her Målgruppe Arrangører av Friluftsskole i 2017 og de som planlegger å arrangere Friluftsskole i 2018. Program 10.00   Velkommen og presentasjonsrunde. 10.30   Rammer for Friluftsskolen, v/ Astrid Berger Høj 11.00   Hvordan engasjere barn og skape interesse … Read More

146 Friluftsskoler i 2016!

Marianne SanderudYmse

Vi gleder oss over at det i 2016 ble arrangert hele 146 Friluftsskoler med totalt 3302 deltakere! En stor takk til arrangører og samarbeidspartnere. Nå planlegges friluftsskolene for 2017, og en oversikt over dette tilbudet vil bli lansert den 1.april. Her har vi mye gøy i vente, følg med!

Erfaringsseminar 2016

Marianne SanderudYmse

Alle arrangører ønskes velkommen til erfaringsseminar for Friluftsskolen 2016! Seminaret blir holdt den 25.oktober kl 10-15 i nærhet til Oslo/Gardermoen. Nærmere informasjon om sted, påmelding og program kommer. Vi tar gjerne imot ønsker og innspill på innhold for dagen, slik at vi får et interessant og matnyttig program. Vi gleder oss!    

I kø for Friluftsskole

Morten DåsnesYmse

                                                     Friluftsskolen – vårt morsomme og rimelige ferietilbud for 10-13-åringer – har spredd seg med rekordfart rundt om i Norge. I løpet ett år har antall Friluftsskoler økt med over 60 prosent.   –     Det er stor pågang! I fjor sto barn over hele Norge i kø for å være med på nysatsingen, og nå har vi økt tilbudet fra … Read More

Utstyrspakker til Friluftsskolene

Morten DåsnesYmse

Skoleslutt og oppstart for de første Friluftsskolene nærmer seg med stormskritt. I disse dager sendes det ut utstyrspakker med lavvu, telt, bålpanner og kokeutstyr, orienteringsutstyr, førstehjelpsutstyr mm til arrangørene. Det er gave fra Sparebankstiftelsen DNB som gjør det mulig å gi alle Friluftsskolene ei slik flott startpakke.

Ny nettside

Torbjørn Bergwitz LauenOrganisasjon

Friluftskolen har fått ny nettside. Øvst til venstre kan arrangører finne ei lenke til ei ressursside med nyttig lenker og nedlastingar, samt ei lenke til innlogging. Arrangørar med brukar kan sjølv legge inn informasjon om friluftsskulen sin som vtijarar kan finne under «Finn friluftsskole».